PANSSARI VAUNU

Vanhojen, turhien sekä sivuraiteille karannaiden aiheiden sijoituspaikka

PANSSARI VAUNU

ViestiKirjoittaja aho » 10 Syys 2016, 19:03

Tuli tässä idea airsoftiin liittyen, nimittäin panssarivaunun rakentaminen... Meillä olisi kotona mönkiän raatoja useampi kappale ja yhdestä niistä saisi tehtyä panssarivaunun mutta muiden softaajien mielipidettä kysyisin että olisiko ideassani mitään mieltä.. :D
aho
 
Viestit: 133
Liittynyt: 15 Touko 2014, 22:00

Re: PANSSARI VAUNU

ViestiKirjoittaja aho » 10 Syys 2016, 19:16

Mutta panssarivaunuun ei mahtuisi kuin yksi ihminen ja se ei tee panssarivaunusta ylivoimaista
aho
 
Viestit: 133
Liittynyt: 15 Touko 2014, 22:00

Re: PANSSARI VAUNU

ViestiKirjoittaja Kakure » 18 Syys 2016, 13:09

Mönkijöistä ei oikein järkevästi saa mitään sellaista järin hienoa saati toimivaa taisteluajoneuvoa (vaunussa on telat 8-) ). Jos nyt tätä ihan tosissaan ollaan lähdössä toteuttaa, niin kyllähän tuollaisessa vehkeessä pitäisi olla vähintään erikseen se ajaja ja hänen takanaan ampuja jotenkin järkevästi tuetulla aseella. Etuna ehkä tosin mönkijässä on sen siirrettävyys, koska sellainen mahtuu yleensä isoimpiin pakettiautoihin (ja tämäkin siis mönkijän koosta riippuen) tai vähintään peräkärriin. Suurin ongelma yleensä on, että runkoon ei järkevästi saa kiinni mitään suojia, ellei erikseen rakenna sitä suojausta siihen ympärille. Autossa homma on aika paljon helpompaa.

Oikeastihan helpointa olisi tehdä jostain lava-autosta tällainen taisteluajoneuvo konversio (viimeisimmässä outokummun kellopelissä oli lava-auto ja 2009 oli nasu eli telakuorma-auto käytössä). Lava-autossa ajaja saa olla ihan rauhassa ja lavan ympärille on helppo rakentaa laidat ja aseteline katon päälle. Harmi että aikanaan meidän oma peltoauto olisi sopinut tällaiseksi täydellisesti, mutta se meni romuksi vuosi pari ennen idean syntymistä. Olisi kosostaniassa ollut hieman erilaisempia pelejä.

Vähintäänhän käyttäysin jotain nissan micran raatoa tällaisiin taisteluajoneuvoihin, koska siihen riittää reikä kattoon ja takapenkit irti, jotta takaa pääsee ne kaksi kolme matkustajaa pois. Ja kokonsa puolesta tuollainen laitos on näppärä käsitellä, vaikka maasto-ominaisuudet jäävätkin, kuten kaikilla autoilla, melko huonoiksi oikeasti haastavaan maastoon.
KK
Kakure
Member / Valvoja
 
Viestit: 695
Liittynyt: 25 Elo 2008, 19:11
Paikkakunta: Savonlinna


Paluu Roskakori

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

x